dotterbloggen

dotterbloggen

SPX 2012

saker som händerPosted by Lullis Mon, April 30, 2012 23:02:45
I helgen som gick firades SPX (eller Stockholms Internationella Seriefestival, som det tydligen heter nuförti'n) och Dotterbolaget hade som alltid ett välsorterat sortiment, snygg skyltning och en gnistrande utstrålning. Hoppas ni var där!  • Comments(0)//blog.dotterbolaget.com/#post86

Jul igen

seriePosted by Lullis Mon, January 30, 2012 21:58:10
Ja alltså, kanske en månad för sent men ändå. Här är Lullis och Fridas serie som gick i Fria tidningen på julafton!
Klicka här för större!

  • Comments(0)//blog.dotterbolaget.com/#post84

Dejt med Dotterbolaget 5 december

saker som händerPosted by Lullis Fri, December 02, 2011 11:13:20


  • Comments(0)//blog.dotterbolaget.com/#post83

FRIA TIDNINGEN #4

seriePosted by Lullis Tue, November 29, 2011 16:59:06
I lördags var denna i Fria (större bild här):


Eftersom det var så länge sedan jag ritade (eller i alla fall färdigställde) en serie så kändes allt för gammalt för att skicka. Jag fick helt enkelt rita nytt - och det är rätt skönt att tvingas till det ibland.

  • Comments(0)//blog.dotterbolaget.com/#post82

Gävle Forever

saker som händerPosted by Lullis Sun, September 11, 2011 01:27:17

Innan sommaren blev Dotterbolaget inbjudna att ställa ut på Länsmuseet Gävleborg, och i onsdags förra veckan satte sig Lisa, Frida, Hanna och jag på ett nattåg till Gävle för att göra utställningen extra fet med väggmålningar. I dagarna tre varade pysslandet, varvat med mat, sömn, Myrorna och planering av workshopen vi skulle hålla på vernissagekvällen. Väggarna blev målade, workshopen hållen, bubbel drucket, Gävle erövrat och på söndagen lämnade vi staden - trötta men nöjda med oss själva.

  • Comments(1)//blog.dotterbolaget.com/#post78

Popkollo fundraiser 8 mars

saker som händerPosted by Lullis Mon, March 14, 2011 06:25:52
I tisdags reste delar av Dotterbolaget från Malmö till Stockholm. Så här såg det ut när vi åt oss mätta på Café Panorama högst upp i Kulturhuset, gottade oss på Kreatima samt ritade på Strand.  • Comments(0)//blog.dotterbolaget.com/#post71

Dottergalagobolaget

saker som händerPosted by Lullis Mon, October 25, 2010 20:13:48

Det feministiska serietecknarnätverket Dotterbolaget kommer att vara redaktörer för nästa Galagonummer. Det är snabba ryck! Om du vill skicka in material är det deadline den 8 november, och om du är intresserad, skriv gärna redan nu hur många sidor material du tror att du vill medverka med, så är det lättare för oss att planera. Vi tar gärna också emot krönikor/noveller.

Vi hoppas att inte behöva refusera något material, men tidningen är bara 100 sidor och vi vet inte hur mycket vi kommer att få in. Numret är kvinno- och transseparatistiskt.

Gör intresseanmälan eller skicka det du vill ha med (lågupplösta filer) till info@dotterbolaget.com så snart du bara kan!

Nu gör vi det bästa Galagonumret någonsin!

Puss och kram från Dotterbolaget

  • Comments(8)//blog.dotterbolaget.com/#post52

LULLIS #2

saker som händerPosted by Lullis Sun, September 05, 2010 20:50:06
Som jag nämnde i förra inlägget så gjorde några av oss Finlandsresenärer ett reportage om resan. Detta publicerades i Malmö Fria (Landet Runt-delen) igår, lördag. Dessvärre hittar jag det inte på hemsidan, utan det är papperstidningen som gäller! Ut och leta!

Nästa vecka ska jag och några andra dotterbolagare ha frukostmöte (vuxet, auktoritärt, skaka handen, dunka ryggen, basta, det stuket) om ännu ett seriesamarbete som ska publiceras i en annan tidning. Berättar mer när vi har mer att berätta!

Nu ska jag titta på Twin Peaks och dricka te, som sig bör en söndagkväll.

  • Comments(0)//blog.dotterbolaget.com/#post35
Next »